Xtreme Greece: ανακαλύψτε δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα.

10th Master Bike MTB Open Race

Χρήστης: Xtreme
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Master bike Kiosses‎10th Master BIKE MTB Open Race Chalkida
Xtreme
Μέρος: Afrati 341 00, Greece
Πάρε Οδηγίες
  • 31.03.2019 - 31.03.2019
  • 11:00 - 15:00
  • Επαρχιακή Οδός Χαλκίδας - Μονοδρίου, Αφράτι, Ελλάδα
  • facebook
  • Ιστοσελίδα
Περιγραφή

Η σειρά αγώνων MASTER BIKE MTB OPEN RACE CHALKIDA επιστρέφει δυναμικά το 2019 με τον 10ο αγώνα να υπόσχεται μια ευχάριστη νέα διαδρομή!
10th MASTER BIKE MTB OPEN RACE στις 31/03/2019.
Πρόκειται για Open αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνεται από το Masterbike Kiosses με την συνεργασία του Νέο Ποδηλατικό Όμιλο Χαλκίδας και την υποστήριξη της ΔΟΑΠΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Ο πολύ γνωστός και αγαπημένος αγώνας των αθλητών θα αποτελείται και φέτος από δύο διαδρομές,
με πολύ μεγάλο οδηγικό και φυσικό ενδιαφέρον που περιλαμβάνει όλους τους τύπους εδάφους , μαλακό χώμα , πατημένους χωματόδρομους , μονοπάτια , κ.α!!!! και το πολύ όμορφο τελείωμα για το κοινό.
Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες από ανθρώπους με πολλά χρόνια εμπειρίας στο βουνό και θα αποζημιώσουν τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχουν επικίνδυνα σημεία ,
αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσουν και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.
Η εκκίνηση είναι στην γνωστή περιοχή των παλιών Ιταλικών Ορυχείων στο Λευκό Αφρατίου, η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 08:30 έως 10:30 το πρωί της Κυριακής για την παραλαβή των αριθμών και την πληρωμή της συμμετοχής .

*Πρέπει να επισημάνουμε πως όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον αγώνα πρέπει και επιβάλλεται να έχουν μαζί τους βεβαίωση υγείας από γιατρό (Καρδιολόγο, παθολόγο ή παιδίατρο ) και είναι σε ισχύ 6 μήνες (αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους αγώνες )Όσοι δεν το έχουν δεν θα είναι εφικτό να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας μας έχει παροχές για τους αθλητές αλλά και τους συνοδούς τους .Μουσική ,νερά , gel , μπάρες, μπουφές με διάφορα γλυκίσματα κτλ...!!!! θα υπάρχουν στον χώρο της εκκίνησης μαζί με καρέκλες και τραπέζια στα οποία θα μπορούν να κάτσουν οι συνοδοί και οι οικογένειες των αθλητών κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη του αγώνα ώστε να γίνει μια οικογενειακή γιορτή του ποδηλάτου.!!!!! Πρόθεση μας είναι εσείς και οι οικογένειες σας να απολαύσετε εκτός από την διοργάνωση ενός από τους πιο ωραίους αγώνες ορεινής ποδηλασίας και μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα στη φύση!

Στην FUN μικρή διαδρομή έχουμε τρείς κατηγορίες :
1. Κατηγορία Ανδρών
2. Κατηγορία Γυναικών
3. Κατηγορία παίδων εώς 17 ετών .

Στην μεγάλη διαδρομή
• Α1 Έως 29 ετών
• Α2 30-39 ετών
• Α3 40-49 ετών
• Α4 50+ ετών
• Γ γυναικών
• Ε ηλεκτρικών ποδηλάτων

Για να μετρήσει μία κατηγορία θα πρέπει να έχει τουλάχιστον έξι συμμετοχές διαφορετικά ενσωματώνετε στην προηγούμενη κατηγορία.
Μπορούν να συμμετέχουν όποιοι θέλουν στην Fun κατηγορία αλλά δεν θα βραβευτούν αθλητές που έχουν δελτίο η γενικά μεγάλη εμπειρία αγώνων .
Θέλουμε η κατηγορία να είναι για νέα παιδιά , ανθρώπους που τώρα ξεκινούν στο βουνό η δεν έχουν τον χρόνο για περισσότερη προπόνηση.
Φυσικά θα υπάρχουν κύπελλα μετάλλια αλλά και σαμπάνιες στον τερματισμό.

Οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην σελίδα του αγώνα masterbike.gr μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 29/03/2019 ,
επίσης καλά θα ήταν να έχετε κατεβάσει και υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για να μην έχουμε καθυστέρηση το πρωί , για τους ανήλικους θέλουμε υπογραφή κηδεμόνα στην γραμματεία πριν την εκκίνηση .
Το πρωί του αγώνα θα γίνονται ελάχιστες εγγραφές .

Η πρόσβαση στην εκκίνηση του αγώνα είναι εύκολη.
Μετά την μεγάλη γέφυρα στο φανάρι πάμε απέναντι , μετά τις Καμάρες πριν το φανάρι λοξός δεξιά , και στην επόμενη διασταύρωση δεξιά προς Αφράτι ,
Δ.Ο.Υ ΚΑΙ Δ.Ε.Η σε 6 χιλιόμετρα περνάμε την γέφυρα του ποταμού Λήλα και κάνουμε αμέσως αριστερά στο χωματόδρομο που μας οδηγεί στην εκκίνηση ,
θα υπάρχουν και πινακίδες του αγώνα . --> Σημείο χάρτη
Ο οργανωτής μπορεί να αλλάξει την διαδρομή η την διάρκεια εάν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας. Ο χώρος της εκκίνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έκθεση ποδηλάτων και προϊόντων από τις εταιρείες που ενδιαφέρονται να προβληθούν σε μία από τις μεγαλύτερες ποδηλατικές διοργανώσεις στην Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας με τους οργανωτές.
Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές και για την φόρμα συμμετοχής θα αναρτηθούν εδώ στην εκδήλωση και στο site http://www.masterbike.gr με το καινούργιο έτος.

Εσείς απλά συνεχίζετε την προπόνηση σας και κλειδώνετε το ραντεβού μας για τις 31/03/2019 !

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!