Enduro Festival 2018

Χρήστης:
Προσθήκη στα Αγαπημένα
2
1
Μέρος: Spercheiada 350 03, Greece
Πάρε Οδηγίες
  • 14.09.2018 - 16.09.2018
  • 09:00 - 23:59
  • Σπερχειάδα, Ελλάδα
  • facebook
Περιγραφή

Σας καλωσορίζουμε στο Enduro Festival, το 3ήμερο event που λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβρη κάθε έτους και για 3η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στην περιοχή της Σπερχειάδας του νομού Φθιώτιδας ,με την υποστήριξη της νεοσύστατης τοπικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδος(Λ.Ε.Μ.Σ).

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός έχει μακρά ιστορία στον Ελληνικό χώρο του Off-Road! Πριν περίπου μια δεκαετία ο εμπνευστής και διοργανωτής του Enduro Festival, Δημήτρης Χελιώτης είχε την πρωτοποριακή για τότε ιδέα να βρεθούν όλοι οι μοτοσυκλετιστές ταυτόχρονα το ίδιο τριήμερο, στον ίδιο χώρο,να δοκιμάσουν μοτοσυκλέτες enduro/on-off, να δουν προϊόντα από τον χώρο των αξεσουάρ και να ζήσουν όλοι μαζί σαν μια παρέα μια διαφορετική διαμονή στην ύπαιθρο.Με το πέρασμα των ετών και ύστερα από την πλήρη παρουσία όλων των εταιρειών μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ,το Enduro Festival,πήρε κατά κάποιο τρόπο την μορφή της ετήσιας γιορτής του χώρου του off road.
Μετά την περσινή επιτυχία του Φεστιβάλ, όπου συμμετείχαν περίπου 470 αναβάτες,1.500 κατασκηνωτές και πολλοί επισκέπτες,το Enduro Festival θα διεξαχθή και φέτος στην περιοχή της Γόργιαννης όπου βρίσκεται και η γνωστή πίστα MX το τριήμερο 14-15-16 Σεπτέμβρη 2018!!! Εκεί ο καθένας θα μπορεί να συμμετέχει στη σηματοδοτημένη διαδρομή Εντούρο 95 περίπου χιλιομέτρων ,όπου θα κινείται σε μονοπάτια με εναλλαγές ανάμεσα σε οξιές,βελανιδιές,έλατα, αλπικές φτέρες κλπ.Επίσης,θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί στην γνωστή Mx πίστα της περιοχής και να δοκιμάσει τα καινούρια μοντέλα μοτοσυκλετών διαφόρων εταιρειών που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!