Δραστηριότητες και Ταξίδια Περιπέτειας σε όλη την Ελλάδα.

Καταδύσεις σε όλη την Ελλάδα

Οργανωτής: Adventure Club
Προσθήκη στα Αγαπημένα
scubadiving greeceadventure club4
scubadiving greeceadventure club1
scubadiving greeceadventure club2
scubadiving greeceadventure club3
Adventure Club
Μέρος: Penteli, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

1. ΚΑΤΆΔΥΣΗ ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ (DISCOVER SCUBA DIVING).
Όταν θες απλά να πάρεις μία γεύση από αυτό που εμείς λατρεύουμε να κάνουμε τότε η επιλογή σου είναι η Κατάδυση Γνωριμίας (Discover SCUBA Diving).
Με τις ελάχιστες απαιτήσεις από εσένα (μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες και φυσικά το χαμόγελο σου), το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας αφιερώσεις 4 ώρες από τη ζωή σου για να ζήσεις κάτι που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη σου.Κατόπιν της εμπειρίας σου θα είσαι πλέον σε θέση να αποφασίσεις αν θες να προχωρήσεις στο πρώτο επίπεδο πιστοποίησης της Αυτόνομης Κατάδυσης

2. ΔΎΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΉΣ ΘΆΛΑΣΣΑΣ PADI (PADI OPEN WATER DIVER).
Όταν, συνειδητοποιημένα, η επιλογή σου είναι να μετατρέψεις την Αυτόνομη Κατάδυση στο αγαπημένο σου χόμπι τότε θα πρέπει να εκπαιδευτείς στο πρώτο επίσημο σχολείο πιστοποίησης Δύτης Ανοικτής Θάλασσας PADI (PADI Open Water Diver).
Προετοιμάσου για την απόλυτη υποβρύχια εμπειρία από τους άψογα καταρτισμένους επαγγελματίες μας και το ταξίδι στο μαγικό μπλε ξεκινάει! Μέσα από την ολοκληρωμένη πρακτική και
θεωρητική γνώση που θα λάβεις ο απόλυτος στόχος μας είναι να πιστοποιηθείς ως ένας άρτιος και ασφαλής δύτης αναψυχής με παγκόσμια αναγνώριση.

3. ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΤΆΔΥΣΗΣ ΓΝΩΡΙΜΊΑΣ ΚΑΙ ΔΎΤΗ ΑΝΟΙΚΤΉΣ ΘΆΛΑΣΣΑΣ
Η συνδεσιμότητα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο προγράμματα σου προσφέρει την ασφάλεια της συνειδητοποιημένης επιλογής και σε προστατεύει από τυχόν βεβιασμένες κινήσεις που ίσως μελλοντικά μετανιώσεις!

Πως γίνεται αυτό;

Εγγράφεσαι στο πρόγραμμα Κατάδυση Γνωριμίας και εκτελείς την δραστηριότητα. Αν επιθυμείς, έχοντας προσωπική άποψη πλέον, εγγράφεσαι στο πρόγραμμα Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.
Τόσο το πρακτικό κομμάτι της Κατάδυσης Γνωριμίας όσο και το οικονομικό προσμετρείται για το πρόγραμμα της πιστοποίησης. Δεν τα χάνεις!
Το πρακτικό κομμάτι αφαιρείται από την ακαδημαϊκή ύλη αφού σύμφωνα με το οργανισμό(PADI) ισοδυναμεί με το πρώτο πρακτικό μάθημα του σχολείου και
το οικονομικό κομμάτι αφαιρείται από το συνολικό κόστος του προγράμματος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.

Λοιπόν τι περιμένεις;! Άδραξε την ευκαιρία και ξεκίνα το ταξίδι σου στο μπλε με το κορυφαίο καταδυτικό κέντρο της Αθήνας.
Μη χάνεις χρόνο, έχεις να εξερευνήσεις το 75% του πλανήτη που αποτελείται από νερό. Οι βυθοί όλου του κόσμου σε περιμένουν!

Άλλες δραστηριότητες επιχείρησης
Events επιχείρησης
Φεβρουάριος 2020
1Σαβ
2Κυρ
3Δευ
4Τρι
5Τετ
6Πεμ
7Παρ
8Σαβ
9Κυρ
10Δευ
11Τρι
12Τετ
13Πεμ
14Παρ
15Σαβ
16Κυρ
17Δευ
18Τρι
19Τετ
20Πεμ
21Παρ
22Σαβ
23Κυρ
24Δευ
25Τρι
26Τετ
27Πεμ
28Παρ
29Σαβ
Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!