Δραστηριότητες και Ταξίδια Περιπέτειας σε όλη την Ελλάδα.

Via Ferrata στην Κόνιτσα

Οργανωτής: Green Oliver
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Green Oliver‎Via Ferrata στην Κόνιτσα
Green Oliver
Μέρος: Konitsa 441 00, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Via Ferrata που στα ιταλικά σημαίνει «σιδερένιος δρόμος»! Πρόκειται για μια διαδρομή που κινείται πάνω σε βράχο χρησιμοποιώντας σιδερένια σκαλοπάτια που είναι είναι πακτωμένα μέσα σε αυτόν, καθώς και συρματόσχοινα ασφαλείας! Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στη Via Ferrata είναι ζώνη - μποντριέ, κράνος, ιμάντας απορρόφησης - αποσβεστήρας και καραμπίνερ.

Via Ferrata Κόνιτσας

Είναι η δική μας Via Ferrata που αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστική!

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία μικτή διαδρομή πεζοπορίας σε πανέμορφη φύση κοντά στις όχθες του Αώου, καθώς και σκαρφαλώματος σε μεταλλικά σκαλοπάτια και διάσχισης συρματόσχοινων ασφαλείας!

Με αποκορύφωμα το πέρασμα μίας εκ των δύο γεφυρών, η οποία βρίσκεται σε ύψος 35 μέτρων πάνω από το ποτάμι, ενώ έχει μήκος 17 μέτρα!

Μία ιδιαίτερη δραστηριότητα κατάλληλη για τους κυνηγούς της περιπέτειας, που δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία, αλλά ωστόσο προϋποθέτει την έλλειψη υψοφοβίας.

Η φυσική κατάσταση που απαιτείται για τη δραστηριότητα είναι μετρίου επιπέδου, ενώ η συνολική διάρκεια της αναμένεται να διαρκέσει περίπου 5 ώρες.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση του πιστοποιημένου οδηγού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης κου Γουμπέρη Παναγιώτη.

Γενικές Πληροφορίες

Αναχώρηση στις 07.00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).

Επιστροφή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 22.00.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

• Πιστοποιημένος οδηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης
• Έμπειρος συνοδός του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver με διεθνή πιστοποίηση πλήρους εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών
• Ενοικίαση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού Via Ferrata
• Φωτογραφική κάλυψη
• Φαρμακείο
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης (ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης)
• ΦΠΑ 24%

Τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες καλούνται να πραγματοποιήσουν την κατάθεση ολόκληρου του ποσού για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 14 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - Περιορισμένες θέσεις

Λογαριασμοί Κατάθεσης

IBAN Πειραιώς: GR75 0171 8640 0068 6414 2381 873
IBAN Εθνικής: GR85 0110 2510 0000 2510 0215 471
IBAN Eurobank: GR78 0260 1220 0004 1020 0788 128
IBAN Alpha: GR49 0140 7270 7270 0200 2001 952

Δικαιούχος: Ζερβόπουλος Χρυσόστομος – Green Oliver

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.

Για την καλύτερη διοργάνωση της εξόρμησής μας, σας παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την εγγραφή σας εξοφλώντας το αντίτιμο.

Απαραίτητα για την Εξόρμηση

1. Ορειβατικά ή καλά αθλητικά παπούτσια
2. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως βερμούδα, σορτς, κολάν, ελαφρύ ορειβατικό παντελόνι, dri-fit ρούχα, t-shirt, αντιανεμικό, γιλέκο κλπ (για τις καιρικές συνθήκες ενημερώνουμε αναλυτικά λίγες ημέρες πριν την εκδρομή)
4. Μικρό ορειβατικό σακίδιο πλάτης για τα προσωπικά αντικείμενα
5. 1,5 lt νερό
6. Σνακ για όλη την ημέρα (σάντουιτς, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, φρούτα κλπ)
7. Χαρτομάντιλα
8. Καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό
9. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες (προαιρετικά)
10. Αλλαξιά ρούχων

Κανόνες / Προϋποθέσεις

Ο αρχηγός-συνοδός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής για λόγους ασφαλείας εξαιτίας φυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εξέθεταν σε κίνδυνο τα μέλη της ομάδας.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Οι δραστηριότητες που παρέχονται είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε είναι πνευματικά και σωματικά υγιής, καθώς και σε μια λογική φυσική κατάσταση.

Κάθε συμμετέχων επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Κάθε συμμετέχων συναινεί στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από τη Green Oliver.

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!