Δραστηριότητες και Ταξίδια Περιπέτειας σε όλη την Ελλάδα.

Στο Ρέμα της Πρωτομαγιάς και στη Λίμνη Σκρα

Οργανωτής: Green Oliver
Προσθήκη στα Αγαπημένα
green oliver sto reμα της πρωτομαγια λιμνη σκρα
Green Oliver
Μέρος: Kilkis 611 00, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Μία μοναδική εμπειρία εξερεύνησης του χαμένου μονοπατιού στο Ρέμα της Πρωτομαγιάς ή όπως παλαιότερα ήταν γνωστό ως το ρέμα Κοτζά Ντερέ!
Μία ανάσα δροσιάς στη μαγευτική Σμαραγδένια Λίμνη του Σκρα, που με την εξωτική ομορφιά και τα κρυστάλλινα νερά της ταξιδεύει τον ανθρώπινο νου σε άλλη διάσταση!

Πληροφορίες Εκδρομής

Η εκδρομή μας ξεκινάει από το Κοτζά Ντερέ!

Εκεί, θα ακολουθήσουμε όμορφη περιπατητική διαδρομή που κινείται πλάι στον Μακεδονικό ποταμό, που πηγάζει από το όρος Πάικο και είναι γνωστός για τους πολλούς καταρράκτες του, τα ψάρια και τα καβούρια του, αλλά και τις καραβίδες του γλυκού νερού!

Στη αρχή θα ακολουθήσουμε δασικό δρόμο, που θα μας οδηγήσει στο Ρέμα της Πρωτομαγιάς! Στη συνέχεια θα κινηθούμε πλάι στο ρέμα μέσα σε πυκνή βλάστηση που εναλλάσσεται και συγκλονίζει μέχρι το τέλος της!

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι βατή και σχετικά σύντομη. Απευθύνεται στους περισσότερους με βασική φυσική κατάσταση.

Συγκεκριμένα:

• Συνολικό μήκος διαδρομής: 5,5 χιλ.
• Συνολικός χρόνος πεζοπορίας: 2 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας: 1 (εύκολο)
• Κατάλληλο για παιδιά: 7+ (απαραίτητη η συνοδεία γονέα)

Έπειτα, θα μεταβούμε με το πούλμαν στη Σμαραγδένια Λίμνη του Σκρα! Εκεί υπάρχει η δυνατότητα για βουτιά στα παγωμένα νερά, καθώς και για εξερεύνηση στο καταπράσινο τοπίο με τους κρυμμένους καταρράκτες! Η πρόσβαση στη λίμνη είναι πολύ εύκολη ακολουθώντας μικρό πέτρινο μονοπάτι.

Και αφού χορτάσουμε τα γαλάζια νερά της λίμνης, θα μεταφερθούμε σε κοντινό χωριό της περιοχής για φαγητό ή καφέ.

Γενικές Πληροφορίες

Αναχώρηση στις 09.00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).

Στάση θα πραγματοποιηθεί στις 09.10 στο φανάρι στο ύψος του One Salonica (διαγωνίως απέναντι από Media Markt).

Επιστροφή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 20.00.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

• Μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσες μετακινήσεις και επιστροφή
• Έμπειροι συνοδοί του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης (ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης)
• ΦΠΑ 24%

Τις επόμενες 3 εργάσιμες ημέρες καλούνται να πραγματοποιήσουν την κατάθεση ολόκληρου ολόκληρου του ποσού για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 4 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων

Λογαριασμοί Κατάθεσης

IBAN Πειραιώς: GR75 0171 8640 0068 6414 2381 873
IBAN Εθνικής: GR85 0110 2510 0000 2510 0215 471
IBAN Eurobank: GR78 0260 1220 0004 1020 0788 128
IBAN Alpha: GR49 0140 7270 7270 0200 2001 952

Δικαιούχος: Ζερβόπουλος Χρυσόστομος – Green Oliver

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.

Για την καλύτερη διοργάνωση της εξόρμησής μας, σας παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την εγγραφή σας εξοφλώντας το αντίτιμο.

Απαραίτητα για την Εκδρομή

1. Ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια
2. Μπατόν πεζοπορίας (προαιρετικά)
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή, όπως ελαφρύ ορειβατικό παντελόνι, κολάν, βερμούδα, ζακέτα, γιλέκο, dri-fit ρούχα, t-shirt κλπ (για τις καιρικές συνθήκες ενημερώνουμε αναλυτικά 1-2 ημέρες πριν την εκδρομή)
4. Αδιάβροχο (απαραιτήτως πάντα), κάλτσες και αλλαξιά ρούχων
5. Σακίδιο για τα προσωπικά αντικείμενα
6. Νερό 1,5 lt
7. Σνακ όπως σάντουιτς, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, αποξηραμένα φρούτα, φρούτα κλπ
8. Χαρτομάντιλα
9. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες (προαιρετικά)
10. Καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου

Κανόνες / Προϋποθέσεις

Ο αρχηγός-συνοδός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής για λόγους ασφαλείας εξαιτίας φυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εξέθεταν σε κίνδυνο τα μέλη της ομάδας.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Οι δραστηριότητες που παρέχονται είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε είναι πνευματικά και σωματικά υγιής, καθώς και σε μια λογική φυσική κατάσταση.

Κάθε συμμετέχων επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Κάθε συμμετέχων συναινεί στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από τη Green Oliver.

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!