Mid Winter SUP & Surfski Challenge 2019

Οργανωτής: Athens Watersports
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Athens Watersports‎Mid Winter SUP & Surfski Challenge 2019
Athens Watersports
Μέρος: Porto Rafti, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Ένα Long Distance 17 Km θα είναι το πρώτο Challenge για τους φανατικούς του Surfski και SUP στην καρδιά του χειμώνα. Σε όσους αρέσουν οι προκλήσεις, το πάθος περισσεύει και έχουν καλή φυσική κατάσταση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος στο Mid Winter Surf ski – SUP Challenge 2019 του Athens Watersports Club.

Ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, οι φίλοι του Surf ski και του SUP, είτε θα χρειαστούν δύναμη, αντοχή και τύχη σε ένα ευχάριστο Downwind session ή θα ιδρώσουν τερματίζοντας ένα Flat water speed test.

Με τον Βόρειο άνεμο σύμμαχο, θα δοθεί εκκίνηση για ένα απαιτητικό Downwind session μέχρι την παραλία του ΕΟΤ στη θέση Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη απόστασης 17 Km. Σε συνθήκες άπνοιας, ένα Flat water round trip speed test 14Km προς το νησάκι της Βραυρώνας και επιστροφή στο Athens Watersports Club, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας.

Προσοχή!!! Όσοι έχουν μακρά αποχή από την θάλασσα, όσοι δεν είναι συνηθισμένοι στις χειμωνιάτικες συνθήκες και θερμοκρασίες, όσοι δεν έχουν την ανάλογη φυσική κατάσταση και αντοχή ή δεν έχουν τον ανάλογο εξοπλισμό (ισοθερμική φόρμα, παπουτσάκια, γάντια και σκούφο neoprene) να μη το δοκιμάσουν.

Παρ' όλα αυτά, αυτό το event αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους τους φίλους των θαλάσσιων αθλημάτων, καθώς θα διαπιστώσουν, ότι ο χειμώνας είναι μια καλή εποχή για δραστηριότητες στο φυσικό περιβάλλον της θάλασσας. Με τον ανάλογο εξοπλισμό, με σωστή καθοδήγηση και λίγη θέληση, όλοι μπορούν να ασκηθούν καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!