Xtreme Greece: ανακαλύψτε δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα.

SUP στη Σιθωνία Χαλκιδικής

Οργανωτής: Green Oliver
Προσθήκη στα Αγαπημένα
green oliver sup σιθωνια χαλκιδικης
Green Oliver
Μέρος: Toroni, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Μία μονοήμερη εκδρομή από το γραφείο επαγγελματικού τουρισμού περιπέτειας Green Oliver στη Σιθωνία Χαλκιδικής διαφορετική από τις άλλες! Μία ακόμη συναρπαστική εξόρμηση, αυτή τη φορά για τους λάτρεις του Stand Up Paddle (SUP)! Κρυστάλλινα νερά και ερημικές παραλίες μας περιμένουν να τις εξερευνήσουμε πάνω στις σανίδες μας!

Σιθωνία

Η Σιθωνία είναι η 2η χερσόνησος της σαγηνευτικής και αγαπημένης όλων των Θεσσαλονικιών, της Χαλκιδικής! Χαρακτηρίζεται από γραφικές περιοχές με έντονο ανάγλυφο, οργανωμένες αλλά και απομονωμένες παραλίες, καθώς και πανέμορφα δάση πεύκου και ελαιόδεντρων.

Προστατεύεται από το δίκτυο Natura 2000, το οποίο αποτελεί το επίκεντρο της πολιτικής της ΕΕ για τη Φύση και τη Βιοποικιλότητα. Το δίκτυο στοχεύει στη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιβίωσης των πιο πολύτιμων οικοτόπων και απειλούμενων ειδών της Ευρώπης.

Πληροφορίες Δραστηριότητας

Ξεκινώντας από τη Βουρβουρού θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις μαγικές παραλίες της Σιθωνίας πάνω στις σανίδες μας! Τι καλύτερο να φανταστεί κανείς για την 1η του Ιούνη!

Ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου και των κυμάτων, είτε θα προσεγγίσουμε το νησί του Διαπόρου και θα χορτάσουμε τις αμμουδερές παραλίες του είτε θα κινηθούμε νοτιότερα προς το ξακουστό Καρύδι με τα γαλαζοπράσινα νερά!

Προφανώς και θα κάνουμε αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, ενώ κάνοντας κουπί πάνω στις σανίδες μας, θα αρπάξουμε για τα καλά το πρώτο μαύρισμα του καλοκαιριού!

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε στη θάλασσα είναι βατή και απαιτεί μέτρια φυσική κατάσταση. Ωστόσο, η δραστηριότητα απευθύνεται σε άτομα με προηγούμενη εμπειρία Stand Up Paddle (έστω λίγη)!

Οι δύο συνοδοί θα δείξουν τα βασικά μυστικά της κίνησης πάνω στις σανίδες SUP, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στη δραστηριότητα είναι κάθε συμμετέχοντας να έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν και να μπορεί να σταθεί όρθιος/α στις σανίδες SUP για να μπορέσει να ακολουθήσει το group με επιτυχία!

Απαραιτήτως όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν μπάνιο στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα:

• Συνολικό μήκος διαδρομής: 4 χιλ (μπρος - πίσω)
• Συνολικός χρόνος πλεύσης: 2-3 ώρες
• Συνολικός χρόνος δραστηριότητας: 5 ώρες
• Βαθμός δυσκολίας: 1+ (σχετικά βατή αλλά απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία)

Αφού ολοκληρωθεί η βόλτα και εξερεύνησή μας στους κόλπους της Σιθωνίας πάνω στις σανίδες μας, θα έχουμε χρόνο για φαγητό, καφέ ή ακόμη και cocktails!

Γενικές Πληροφορίες

Αναχώρηση στις 08.00 από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης επί της Μανώλη Ανδρονίκου (προέκταση της Βασ. Όλγας και της Βασ. Γεωργίου προς το κέντρο, λίγο μετά το Δημαρχείο).

Στάση θα πραγματοποιηθεί στις 08.10 και στη διασταύρωση των οδών Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία) και Βούλγαρη (αμέσως μετά το φανάρι).

Επιστροφή στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης στις 20.00.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

• Μεταφορά με πούλμαν από Θεσσαλονίκη και επιστροφή
• Ενοικίαση σανίδων SUP για 5 ώρες
• Dry bags και σωσίβια
• 2 έμπειροι συνοδοί
• Οργάνωση και συντονισμός από την Green Oliver
• ΦΠΑ 24%

Τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες καλούνται να πραγματοποιήσουν την κατάθεση ολόκληρου του ποσού των 45 ευρώ / άτομο για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - Περιορισμένες θέσεις

Λογαριασμοί Κατάθεσης (45 ευρώ / άτομο)

IBAN Πειραιώς: GR75 0171 8640 0068 6414 2381 873
IBAN Εθνικής: GR85 0110 2510 0000 2510 0215 471
IBAN Eurobank: GR78 0260 1220 0004 1020 0788 128
IBAN Alpha: GR49 0140 7270 7270 0200 2001 952

Δικαιούχος: Ζερβόπουλος Χρυσόστομος – Green Oliver

Στην κατάθεση μη ξεχάσετε να σημειώσετε το ονοματεπώνυμό σας και την εκδρομή που συμμετέχετε, ενώ φροντίστε εκ των προτέρων να έχετε κλείσει τη θέση σας.

Για την καλύτερη διοργάνωση της εξόρμησής μας, σας παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την εγγραφή σας εξοφλώντας το αντίτιμο.

Απαραίτητα για την Εξόρμηση

1. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες
2. Καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου
3. Ρούχα κατάλληλα για την εποχή όπως κοντομάνικο, dri-fit, αμάνικο, σορτς, βερμούδα κλπ (για τις καιρικές συνθήκες ενημερώνουμε αναλυτικά 1-2 ημέρες πριν την εκδρομή)
4. Νερό 1,5 lt
5. Σνακ (σάντουιτς, πίτες, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, φρούτα, αποξηραμένα φρούτα κλπ)
6. Χαρτομάντιλα
7. Αλλαξιά ρούχων

Κανόνες / Προϋποθέσεις

Ο αρχηγός-συνοδός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει κάποιο τμήμα της εκδρομής για λόγους ασφαλείας εξαιτίας φυσικών καταστροφών ή ακραίων καιρικών φαινομένων που θα εξέθεταν σε κίνδυνο τα μέλη της ομάδας.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Οι δραστηριότητες που παρέχονται είναι διαθέσιμες σε οποιονδήποτε είναι πνευματικά και σωματικά υγιής, καθώς και σε μια λογική φυσική κατάσταση.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι και 14 ημέρες πριν από την ημέρα έναρξης της εξόρμησης. Σε διαφορετική περίπτωση δε γίνεται επιστροφή λόγω των προγραμματισμένων εξόδων της δραστηριότητας.

Κάθε συμμετέχων επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Κάθε συμμετέχων συναινεί στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Green Oliver και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από τη Green Oliver.

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!