Δραστηριότητες και Ταξίδια Περιπέτειας σε όλη την Ελλάδα.

Red Bull Homerun

Χρήστης:
Προσθήκη στα Αγαπημένα
red bull homerun greece 2020.jpg2
red bull homerun greece 2020
Μέρος: Arachova, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Το Red Bull Homerun επιστρέφει! Οι συμμετέχοντες ξεκινάνε μαζικά και τρέχουν -σε μία εκκίνηση τύπου Le Mans- προς τα ski και τα snowboard τους για να κατέβουν όσο πιο γρήγορα μπορούν στον τερματισμό.
Τα Red Bull Homerun λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο και η δεύτερη έκδοσή του στην Ελλάδα, μετά από 6 χρόνια, αναμενόταν από όλους τους λάτρεις των sport του βουνού.

Πιστεύεις ότι μπορείς να φτάσεις πρώτος στον τερματισμό;
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή online, έχουν διασφαλίσει τη θέση τους, ωστόσο θα πρέπει να έρθουν στο χώρο του σαλέ στα 1950μ. στο Χ.Κ. Παρνασσού, από τις 09:30 έως τις 11:30 για την επικύρωσή της και

την παραλαβή αριθμού συμμετοχής και chip χρονομέτρησης. Το όριο των συμμετοχών είναι 250. Στην περίπτωση που περισσέψουν θέσεις από τις online εγγραφές,
την ημέρα του event θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής από τις 11:30 έως τις 12:30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πρόγραμμα Χ.Κ. Παρνασσού
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020
09:30 π.μ. – 11:30 π.μ.: Στο χώρο του σαλέ στα 1950μ, παραλαβή αριθμών και chip χρονομέτρησης για όσους έχουν γραφτεί ήδη ηλεκτρονικά. Προσοχή: Όσοι δεν παραλάβουν τους αριθμούς τους μέχρι τις 11.30 π.μ.,
η θέση τους θα ακυρωθεί.
11:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.: Παραχώρηση όσων θέσεων δεν διατέθηκαν παραπάνω σε αθλητές on the spot, μέχρι το όριο των 250 θέσεων.
13:15 μ.μ. – 13:30 μ.μ.: Συγκέντρωση αθλητών στην κορυφή του Βάκχου για την Τεχνική Ενημέρωση (Υποχρεωτική η παρουσία όλων των συμμετεχόντων).
13:30 μ.μ. - 14:00 μ.μ.: Τοποθέτηση εξοπλισμού στον οριοθετημένο χώρο πριν την αψίδα εκκίνησης.
14.00 μ.μ.: Εκκίνηση αγώνα.
14.15 μ.μ.: Απονομές και Party στο σαλέ στα 1950μ.


Η διαδρομή στον Παρνασσό
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από την κορυφή του Βάκχου, θα κατέβουν την κόκκινη πίστα και μετά θα περάσουν στο στενότερο κομμάτι της μέχρι τη βάση του λιφτ στα 1950μ.
όπου και θα βρίσκεται η αψίδα του τερματισμού!*
(*Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες του χιονιού. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.)

Νικητές
Θα βραβευτούν ο ταχύτερος και η ταχύτερη skier καθώς και ο ταχύτερος και η ταχύτερη snowboarder με δώρα κάμερες Hero 8 Black από τη GoPro. Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας
ενώ το καλύτερο το επιφυλάσσουμε για το τέλος, καθώς θα ακολουθήσει après ski party στο σαλέ του Χιονοδρομικού!

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!