Δραστηριότητες και Ταξίδια Περιπέτειας σε όλη την Ελλάδα.

Όλυμπος, Ψηλές Κορφές 20-21/9

Οργανωτής: Happy Mountain
Προσθήκη στα Αγαπημένα
Happy Mountain‎Όλυμπος, Ψηλές Κορφές 20
Happy Mountain
Μέρος: Olympos 402 00, Greece
Πάρε Οδηγίες
Περιγραφή

Οι αναβάσεις της Happy Mountain στο βουνό των θεών συνεχίζονται με τη διήμερη ανάβαση στον Όλυμπο στις 20-21/9...

Ευκαιρία για μία διήμερη απόδραση στο βουνό των Θεών, ξεκινώντας την Παρασκευή το πρωί, με επιστροφή το Σάββατο το βραδάκι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και μία μέρα - την Κυριακή - για ξεκούραση, πριν επιστρέψετε στις υπόλοιπες επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις σας!

Η διαδρομή και το πρόγραμμα του διημέρου 20-21/9 που θα ακολουθήσουμε είναι ως εξής…

Πρώτη ημέρα Παρασκευή 20/9…
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη Παρασκευή πρωί στις 10:00-11:00 (ανάλογα τις ανάγκες των συμμετεχόντων) – όσο το δυνατόν νωρίτερα! Άφιξη στο Λιτόχωρο και στη συνέχεια στη θέση Πριόνια. Μικρό διάλειμμα για προετοιμασία σακιδίων και μοίρασμα εξοπλισμού. Θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας νωρίς το μεσημέρι (υπολογίζουμε γύρω στις 13:30-14:00). Άφιξη στο καταφύγιο Σπ. Αγαπητός στα 2,100 μέτρα υψόμετρο, μετά από 3-4 ώρες περίπου. Ξεκούραση, φαγητό, ύπνος…

Δεύτερη ημέρα Σάββατο 21/9…
Πρωινό ξύπνημα και γεύμα. Αναχώρηση από το καταφύγιο στις 07:00 το πρωί. Ανάβαση στην κορυφή Μύτικας ή Σκάλα/Σκολιό (ανάλογα τις καιρικές συνθήκες). Πρόσβαση από Ζωνάρια και Λούκι Μύτικα ή Κακόσκαλα. Επιστροφή στο καταφύγιο το μεσημέρι και μεσημεριανό γεύμα/ξεκούραση. Συνέχεια της κατάβασης προς επιστροφή στη θέση Πριόνια. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα (20:00-21:00).

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας…
σακίδιο πλάτης χωρητικότητας 40-50 λίτρων, ορειβατικά παπούτσια ή άνετα αθλητικά, υπνόσακο ή σεντόνια, αδιάβροχο/αντιανεμικό, φακό, καπέλο και αντηλιακό, σκουφάκι & γάντια, παγούρι, σορτς, φόρμα (μακρύ παντελόνι), θερμοεσώρουχο (αν υπάρχει διαθέσιμο), κάλτσες (2 ζευγάρια), δεύτερο ζευOlympus, High Peaks 20-21 / γάρι παπούτσια, fleece η χειμερινό τζάκετ, προσωπικά είδη υγιεινής. Όλα τα ρούχα σας θα πρέπει να είναι καλυμμένα σε σακούλες μέσα στο σακίδιο (σε περίπτωση βροχής)!!!

Από τη Happy Mountain θα προμηθευτείτε βοηθητικό εξοπλισμό για την κορυφή (ορειβατικό κράνος, μποντριέ και λοιπό ορειβατικό εξοπλισμό).

Κόστος: 70 ευρώ (χωρίς μεταφορά) ή 100 ευρώ (με μεταφορά από/προς Θεσσαλονίκη).

Περιλαμβάνει: έμπειρους συνοδούς της εταιρίας, απαραίτητο εξοπλισμό, διαμονή με πρωινό στο καταφύγιο Σπ. Αγαπητός, ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης, αυτοκίνητο συνοδείας/ασφάλειας, ΦΠΑ 24%

Minimum συμμετοχής 8 άτομα.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ... Οι αρχηγοί της εκδρομής έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το πρόγραμμα και τις διαδρομές της εκδρομής, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και με το μέσο όρο φυσικής κατάστασης του γκρουπ. Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια όλων!

Xtreme Greece
Πρόσθεσε Σχόλιο...
Θα πρέπει να κάνετε Είσοδος για να προσθέσετε το σχόλιο σας!