3 ήμερο στον Ταυγετο (απο Αθήνα)

3 ήμερο στον Ταυγετο (απο Αθήνα)

0 αξιολογήσεις
  • ΤοποθεσίαΤαύγετος
  • Διάρκεια3 μέρες
  • ΠερίοδοςΙανουάριος
  • ΓλώσσεςΕλληνικά Αγγλικά
Περιγραφή

22 με 24 Ιουνίου 3ημερο στον Ταύγετο

επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα

Ξεκινώντας με μια περιπλάνηση στα μονοπάτια του Ταΰγετου, ο επισκέπτης έχει την επιλογή να εξερευνήσει την κορυφή του βουνού με εκπληκτική θέα και βλέποντας το φαινόμενο της πυραμίδας, ή να απολαύσει την περιπέτεια μιας πεζοπορίας που οδηγεί σε μια γαλήνια βάθρα.
Γιόγκα: Ενας Χώρος Εσωτερικής Ειρήνης
Αφεθείτε σε μια συνεδρία γιόγκα μέσα στην καρδιά της φύσης, αναζωογονώντας το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Με τον ήχο των πουλιών και το άρωμα των δέντρων ως υπόκρουση, αφήστε τον εαυτό σας να ενωθεί με τη φύση.
Τοξοβολία: Η Τέχνη της Ακρίβειας
Συμμετέχετε σε μια από τις αρχαιότερες και πιο συναρπαστικές δραστηριότητες, εκτοξεύοντας τα βέλη σας με ακρίβεια και απόλαυση.
Επιβίωση στη φύση: Βασικές δεξιότητες και πρακτικοί οδηγοί.
Πέρα από τις απολαυστικές δραστηριότητες, προσφέρουμε εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες επιβίωσης στη φύση. Αυτές περιλαμβάνουν απλούς τρόπους προσανατολισμού, τεχνικές ανάφλεξης φωτιάς, και μεθόδους φιλτραρίσματος νερού για ασφαλές πόσιμο νερό, και δημιουργία καταλύματος μέσα στο δάσος.
Μασάζ στο Δάσος: Απόλαυση και Χαλάρωση
Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια του μασάζ μέσα στη φύση, αφήνοντας το άγχος να διαλυθεί κάτω από την αγκαλιά των δέντρων.
Μικρό Σεμινάριο Μελισσοκομίας: Η Τέχνη της Κυψέλης
Με μια κυψέλη μπροστά μας, θα εξηγήσουμε πέντε βασικά στοιχεία της μελισσοκομίας, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία να κατανοήσετε περισσότερο τη ζωή και τη λειτουργία του μελισσιού. Θα αναφερθούμε στη σημασία της βασίλισσας μέλισσας στην κοινωνία, στη διαδικασία της παραγωγής του μελιού και των κηρηθύρων, καθώς και στον ρόλο του καπνού.
Πρόγραμμα εξόρμησης ημέρα 1η Σάββατο 22/6 : ημέρα γνωριμίας ,ενημέρωση προγράμματος , βόλτα σε σπήλαιο που γνωρίζουν μόνο οι local της περιοχής ,φαγητό ,και ελεύθερος χρόνος!

23/6 ημέρα Κυριακή θα ακολουθήσει πεζοπορία έχοντας 2 επιλογές 1η σε ένα πανέμορφο μονοπάτι κρυμμένο από τον ήλιο με βαθμό δυσκολίας εύκολο ,που θα έχει διάρκεια 2 ωρών! Θα ξεκινήσουμε από το σημείο του camp κάνοντας taygetos safari έως το σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας,μετά από μια ώρα πεζοπορώντας μέσα στο δάσος θα καταλήξουμε στο πανέμορφο μοναστήρι της Γόλας για ξεκούραση και μια mini ξενάγηση από τον ηγούμενο του μοναστηριού !! Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τα δροσερά νερά του ποταμού πένταυλων στις βραθρες του που λίγοι γνωρίζουν γιαυτες!
2η επιλογή :για τους πιο τολμηρούς και για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν την μοναδική διαδρομή προς την κορυφή του Ταΰγετου έχοντας την ευκαιρία να δουν το ΦΑΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ η μέρα ξεκινάει πιο νωρίς καθώς θα έχει έναρξη στις 3:30pm η διαδρομή είναι δύσκολη και απαιτητική αλλά μέσω από τα μάτια τον έμπειρων συνοδών θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας συνοδεύει για πάντα !!(η πεζοπορία για την κορυφή του Ταΰγετου εχει extra χρέωση 50€ .
Σε περίπτωση που επιλέξετε την πεζοπορία κορυφής θα σας στείλουνε τις πληροφορίες ) μετά το πέρας των πεζοπορίων θα ακόλουθησει ελεύθερος χρόνος και μεσημεριανό γεύμα! Έπειτα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της γιόγκα και αμέσως μετά της τοξοβολίας, στην συνέχεια θα ακολουθήσει το βραδινό γεύμα και ελεύθερος χρόνος γύρω από την φωτιά!

24/6 ημερα Δευτέρα:θα ακολουθήσουν τρόποι επιβίωσης όπου θα δούμε πως το νερό καθιστάτε πόσιμο σε οποία μορφή και να υπάρχει και πως γίνεται η περισυλλογή του , και τροποι ανάμματος φωτιάς με διάφορες τεχνικές !!μετα θα ακολούθησει μίνι σεμινάριο μελισσοκομίας από μελισσοκόμο 3ης γενιάς !τέλος θα γευματίσουμε όλοι παρέα οπου θα ανταλλάξουμε τις εμπειρίες που ζήσαμε.
Η άφιξη σας γίνεται με 4 τρόπους 1ος έρχεστε με δικό σας όχημα μέχρι το σημείο του camp 2os έρχεστε με δικό σας όχημα μέχρι την Σπάρτη στο άγαλμα του Λεωνίδα και σας μεταφέρουμε με δικό μας όχημα έως το σημείο του camp με (extra χρέωση 18€)3ος Έρχεστε με το ΚΤΕΛ , στα ΚΤΕΛ σπαρτης όπου σας παραλαμβάνουμε και πάλι εμείς με δικό μας όχημα με Extra χρέωση 18€ 4ος τροπος σημείο συνάντησης πλατεία Καραϊσκάκη έξοδος Μεταξουργείου του μέτρο που θα σας παραλάβει βαν της εταιρείας με extra χρέωση 70€!!
Το πακέτο περιλαμβάνει :
☑️πλήρης διατροφή
☑️ Αγροτικά οχήματα για τη μεταφορά των πραγμάτων μας και διεξαγωγή τον δραστηριοτήτων
☑️Έμπειρους συνοδούς βουνού πιστοποιημένους με πρώτες βοήθειες.
☑️Διαμονή
☑️Διοργάνωση/Συντονισμός
☑️ Πλήρως εξοπλισμένο ομαδικό φαρμακείο.
☑️ Σνακ(Χειροποίητο βιολογικό παστέλι με δικό μας βιολογικό μέλι)
☑️Φ.Π.Α.
☑️ Δασκάλα γιόγκα
☑️ Πλήρης εξοπλισμός(σακίδιο ,μπατον ,σκηνές ,υποστρώματα φακούς κεφαλής
☑️ Τον αφηγητή τις μελισσοκομίας
☑️ Φωτογραφικό υλικό
Όλα αυτά στη τιμή τον 160€

Δεν περιλαμβάνεται :
☑️ Η μετακίνηση σας εφόσον δεν έρθετε με δικό σας όχημα.
☑️ Η ανάβαση στην κορυφή του Ταΰγετου.
☑️η παρουσία του φυσικοθεραπευτή θα είναι για λόγους ασφαλείας! Σε περίπτωση που θα θελήσετε κάποιου θεραπεία έχει extra χρέωση 30 €
☑️ Δεν περιλαμβάνονται τα ατομικά είδη υγιεινής
Φωτογραφίες & Βίντεο
Σημείο συνάντησης
θα κανονιστεί
0 Αξιολογήσεις 0